Verhuizen zonder stress?

Iedereen die wel eens een verhuizing heeft meegemaakt, die weet dat dit behoorlijk veel stress kan opleveren. Zeker als niet alles volgens schema verloopt of als er dingen defect raken. Des te meer reden om te kiezen voor een professioneel verhuisbedrijf om u hierbij te helpen. We verhuizen natuurlijk niet iedere dag en dat kan ervoor zorgen dat deze logistieke operatie soms fout loopt en daardoor kan in stress ontstaan. Bij helpen echter iedere dag mensen met particuliere verhuizingen, door middel van advies of door echt de handen uit de mouwen te steken.

Uw hele verhuizing, van A tot Z geregeld

Als u kiest voor de diensten van Verhuisbedrijf Draagkracht dan kunt u met een gerust gevoel achterover leunen. Uw verhuizing is namelijk onze zorg. Uiteraard houden wel rekening met uw wensen en budget. Afhankelijk hiervan kunnen we ervoor kiezen om alleen de grote dingen te verhuizen of juist alles van punt A naar punt B te verhuizen. Is er nog meer te verhuizen, of moet de apparatuur in een woning ook losgekoppeld worden? Dat is geen probleem, overleg het van tevoren met onze adviseur en de begeleiding bij het hele verhuistraject.

Actief in vrijwel iedere regio

Ieder jaar helpen wij meer dan 1000 klanten te verhuizen naar een nieuwe locatie. Dit doen wij zowel in Engeland als buitenland maar meeste verhuizingen doen we gewoon in ons eigen land. Zijn actief in vrijwel iedere regio, voornamelijk in Den Haag, Rotterdam en ook als verhuisbedrijf in Amsterdam worden wij regelmatig ingeschakeld.

U kunt ook zelf een verhuislift huren

Sommige mensen kiezen ervoor, vaker budgetoverwegingen, om toch het een en ander zelf te doen. Toch kan het handig zijn om wel te beschikken over professionele apparatuur waarmee u effici├źnt kunt verhuizen. Wilt u zelf verhuizen, maar wilt u wel de hulp van een verhuislift? Bij ons verhuisbedrijf kunt ook een verhuislift huren. Dit kun je voor verschillende doeleinden toepassen, u hoeft bovendien alleen te betalen voor de tijd dat u gebruik maakt van de lift, neem contact op en bij zorgen dat de verhuislift voor u klaar gezet wordt.